OFERTY PRACY

Opis stanowiska pracy:
  • obsługa i nadzorowanie pracy przy linii produkcyjnej,
  • dbanie o ciągłą poprawę jakości i wydajności produkcji oraz terminowości realizacji zleceń,
  • rozwiązywanie problemów techniczno – maszynowych,
  • rzetelne prowadzenie dokumentacji, koniecznej do prawidłowego funkcjonowania firmy w zakresie pełnionych obowiązków,
  • planowanie i organizowanie pracy podległego personelu,
  • gotowość do pracy w systemie równoważnym lub 3- zmianowym,
Wymagania:
  • minimalne doświadczenie:2 lata jako brygadzista w firmie produkcyjnej
  • wykształcenie: min. średnie techniczne
  • umiejętność zarządzania zespołem pracowników
  • umiejętność rozwiązywania konfliktów między pracownikami
  • umiejętność podejmowania samodzielnych decyzji
  • staranność i dokładność wykonywanych zadań
  • Odpowiedzialność, sumienność
Osoba zatrudniona na w/w stanowisku odpowiedzialna będzie za:
  • Wykonywanie badań laboratoryjnych związanych z kontrolą surowców, produktów i produkcją w toku
  • Sporządzanie dokumentacji związanej z badaniami
  • Kontrola jakości surowców i wyrobów gotowych, uwalnianie wyrobów gotowych
  • Kontrola jakości półproduktów i wyrobów gotowych, uwalnianie wyrobów gotowych
  • Kontrolowanie innych pracowników w zakresie jakości
Od kandydatów / kandydatek oczekujemy:
  • Wykształcenie wyższe preferowane: technologia żywności, towaroznawstwo, biologia lub pokrewne
  • Mile widziane doświadczenie w branży spożywczej w takich obszarach jak: kontrola jakości, laboratorium, technologia, produkcja.
  • Znajomości technik laboratoryjnych i narzędzi pomiarowych w branży spożywczej
  • Mile widziana wiedza z dziedziny produkcji piekarniczej i ciastkarskiej
  • Bardzo dobrej organizacji pracy oraz zdolności analityczne
  • Zdolności komunikacyjnych, umiejętności pracy w zespole
  • Znajomości obsługi komputera, prawa jazdy kat. B
  • Znajomości języka angielskiego i/lub niemieckiego
  • Mile widziana praktyczna znajomość standardów zarządzania jakością BRC, IFS
  • Praca w systemie zmianowym
Oferujemy:
  • Stabilne zatrudnienie w nowoczesnej i dynamicznie rozwijającej się firmie
  • Konkurencyjne i motywujące wynagrodzenie
  • Możliwości rozwoju zawodowego
Osoba zatrudniona na w/w stanowisku odpowiedzialna będzie za:
  • Nadzór nad pracą Działu Kontroli Jakości;
  • Nadzór nad wykonywaniem badań laboratoryjnych związanych z kontrolą surowców, produktów i produkcją w toku
  • Nadzór nad systemem HACCP, lSO, BRC, lFS, RSPO
  • Sporządzanie dokumentacji związanej z badaniami
  • Stała współpraca z działem produkcji, kontrola procesu produkcyjnego
  • Kontrola jakości surowców i wyrobów gotowych, uwalnianie wyrobów gotowych
  • Kontrolowanie innych pracowników firmy w zakresie jakości
Od kandydatów / kandydatek oczekujemy:
  • Wykształcenie wyższe preferowane: technologia żywności, towaroznawstwo, biologia lub pokrewne
  • Min. 2 – letnie doświadczenie w branży spożywczej w takich obszarach jak: kontrola jakości, laboratorium, technologia, produkcja.
  • Znajomości technik laboratoryjnych i narzędzi pomiarowych w branży spożywczej
  • Mile widziana wiedza z dziedziny produkcji piekarniczej i ciastkarskiej
  • Bardzo dobrej organizacji pracy oraz zdolności analityczne
  • Zdolności komunikacyjnych, umiejętności pracy w zespole
  • Znajomości obsługi komputera, prawa jazdy kat. B
  • Znajomości języka angielskiego i/lub niemieckiego
  • Mile widziana praktyczna znajomość standardów zarządzania jakością BRC, IFS
  • Praca w systemie zmianowym
Oferujemy:
  • Stabilne zatrudnienie w nowoczesnej i dynamicznie rozwijającej się firmie
  • Konkurencyjne i motywujące wynagrodzenie
  • Możliwości rozwoju zawodowego

CHCESZ DO NAS DOŁĄCZYĆ?

Jeśli chcecie Państwo dołączyć do naszego zespołów, proszę o wypełnienie formularza poniżej i dołączenie CV oraz listu motywacyjnego

* Wymagane pola